Intenționăm să efectuăm livrarea în perioada de timp estimată, indicată pentru un anumit articol de pe Site-ul nostru, dar nu mai târziu de 30 de zile de la inregistrarea comenzii - urmând a vă transmite o confirmare de acceptare a comenzii printr-un e-mail prin care va informăm că produsul a fost expediat. Datele preconizate pentru livrare indicate pentru anumite articole de pe Site-ul nostru sunt doar aproximative și orientative și nu limitează perioada de livrare de 30 zile prevăzută în prezenta secțiune. Dacă nu putem efectua livrarea în termenul de livrare de 30 de zile, vă vom informa prin e-mail. Veți putea opta pentru o prelungire a perioadei de livrare de încă 30 de zile sau puteți anula comanda, prin e-mail sau scrisoare. În cazul în care nu vom primi nici un răspuns de la dvs.în termen de 3 zile lucrătoare de la data notificării noastre, se consideră că ați acceptat prelungirea perioadei de livrare, care nu limitează dreptul dvs. de a anula sau retrage comanda. În cazul în care, nu putem efectua livrarea nici în termenul prelungit de livrare, vă vom informa prin e-mail, și, în măsura permisă de lege, vom conveni cu dvs. termenul de livrare, dacă este cazul.

Livrăm produsele pentru care am acceptat comanda dvs. prin intermediul unei companii de transport selectată de noi. Livrăm la adresa pe care ne-ați furnizat-o pentru livrare. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru cazurile în care adresa este comunicată incorect sau incomplet.

Livrarea este GRATUITA pentru orice comanda cu valoare minima de 300 lei, exclusiv pentru membrii I-Haine. Pentru comenzile sub aceasta valoare, se va percepe o taxa de transport de 20 lei indiferent de zona de livrare. Clientii care plaseasa comanda ca utlizator anonim nu beneficiaza de transport gratuit.